Soutěž: Březen - měsíc čtenářů

0:00

Máme tu březen, první jarní měsíc, který bývá často označován také jako měsíc knihy nebo měsíc čtenářů.
    Jisté je, že březen a knihy jdou dohromady. Jako káva s mlékem nebo jako čokoláda s čímkoli. Ano, je to zvláštní, ale čokoláda má speciální multifunkční vlastnost, a to že jde dohromady s čímkoli. Se sušenkou, s želé bonbónama, se šlehačkou, s vínem a v obzvlášť divokých případech si ji dokážu představit i s ovocem.
    Vraťme zpět ke knihám. Chtěli bychom březen oslavit společně s vámi, s našimi čtenáři. Proto jsme pro vás vymysleli úplně jednoduchou soutěž, ve které můžete vyhrát knížku Barbory Bečvářové Copatá máma, jejíž obálku vidíte napravo.
    Copatá máma vypráví o devatenáctileté studentce Lucii, které se před maturitou poněkud zkomplikuje život: otěhotní. A tak si Lucie musí ujasnit životní priority a vyřešit svůj vztah s klukem Tomášem, se kterým otěhotněla...



    Jak to celé s Lucií, Tomášem a jejich neplánovaným potomkem dopadne, se tedy dočtete jedině v tom případě, že vyhrajete v naší soutěži (samozřejmě si knihu můžete půjčit v knihovně nebo si ji koupit, ale my vám s výhrou pošleme i drobnou pozornost navíc).


    Co pro výhru musíte udělat? Stačí jediné: napište nám pod tímto článkem komentář, ve kterém nám sdělíte své čtecí plány na březen. Z uveřejněných komentářů vylosujeme jednoho výherce (nebo výherkyni), kterým knížku pošleme/předáme.
     Soutěž končí s koncem zimy, takže nám komentáře posílejte do půlnoci 19. března. S prvním jarním dnem, který i letos vychází na 20. března, vylosujeme jednoho výherce (nebo výherkyni), který (která) se bude moct těšit na Copatou mámu.
    Držíme vám palce :)

POZOR! SOUTĚŽ BYLA 19. BŘEZNA UKONČENA. VÝHERCE NAJDETE V PRVNÍM JARNÍM PŘÍSPĚVKU 21. BŘEZNA. DĚKUJEME VŠEM ZA ÚČAST V NAŠÍ SOUTĚŽI A BRZY SE MŮŽETE TĚŠIT NA DALŠÍ.


You Might Also Like

25 Comments

  1. Ahoj, na březen mám plány v podobě V melounovém cukru, Advokát chudých a Rebel :) Monika

    OdpovědětVymazat
  2. V melounovém cukru...skvělý výběr! Snad se ti bude líbit aspoň tolik jako mně. Hodně štěstí v soutěži.
    /togaf/

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, můj březen se ponese ve znamení Hobita, Pokoje od Emmy Donoghue a Tygře, tygře od Margaux Fragoso... tak jsem zvědavá, jestli to zvládnu :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Ještě, že není podmínkou výhry své čtecí plány splnit! Pokoj je výborný, ale to vlastně i Hobit...no a na Tygře, tygře se taky chystám, tak si třeba pod nějakým dalším článkem vyměníme dojmy. I tobě hodně štěstí v soutěži.
    /togaf/

    OdpovědětVymazat
  5. Ještě nevím do jaké knížky se pustím ,umě je to podle nálady ,času mám spoustu jsem v důchodu tak si čtení vychutnávám

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čtení podle nálady je, myslím si, to nejlepší čtení :-) Můžu vás ještě poprosit o nějaký nick (jméno)?
      /hous.enka/

      Vymazat
  6. Dočíst od Svět řeky od PJ Farmera

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme za tip na knížku :) Můžem poprosit o vaše jméno (nick?)
      /hous.enka/

      Vymazat
  7. V březnu mám v plánu přečíst si dvě knihy, snad to stihnu s dětičkami a s domácností. Miluju kriminálky a ženské romány takže Noční lovec a Aristokratka na koni a s dětmi budeme číst Polární pohádku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Polární pohádka zní krásně :-) Poprosím vás ještě o nějaké jméno (nick).
      /hous.enka/

      Vymazat
  8. Na tento měsíc mám v plánu pokračovat v rozečtené sérii Rosemary beach a Univerzita výjimečných, pak se zřejmě pustím do něčeho od Joy Fieldingové a poté Probuzení Simona Spiera :)

    OdpovědětVymazat
  9. Vážení jsem seniorka ve věku 66r.Jsem již 9tým rokem v důchodu a zde jsem našla i pozitivní věci, např. více času na své záliby- patří mezi ně i oblíbená četba knih a časopisů. Nyní mimo horkého léta zvládám 2-3 knihy/měsíc, mezitím zaskočím na internet, poinformovat se co je nového, vyřídit rodinné záležitosti, i zasoutěžit.Samozřejmostí je péče o moji oblíbenou zahrádku, ráda se starám o domácnost,udržuji kontakty s širší rodinou. Nu a zde co právě v měsíci knihy čtu.
    Dnes jsem začala s útlou knížkou "P.S.Aňa Geislerová" dále na mne čekají ještě 2 knihy:Země odpoledního slunce od Barbary Woodové a Život po tobě od J. Moyesové (to mám do konce 3/17 tak akorát).P.S. sama se poslední dobou snažím psát i kratší příběhy ze života- do soutěží apod. To vše mne odvádí od starostí všedních dní. Je to OK.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukám, že máte na březen připravené samé ženské autorky. Feminstka ve mně se usmívá. Hodně štěstí v soutěži, při psaní i v životě.
      /togaf/

      Vymazat
  10. Na březen chci a tak trochu musím dočíst četbu k maturitě, například Deník Anne Frankové a další. Jelikož jsem k vánocům dostala knihu Všem klukům, které jsem milovala od Jenny Hanové, tak si chci přečíst také pokračování - P. S. Stále Tě miluju. A také Oko za oko, která mě zaujala už jen od pohledu. U čtení trávím dost času, když mě to baví :)

    Jana Reindlová

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stydím se, že jsem Deník Anne Frankové ještě nečetla, ale mám ho na seznamu. Hodně štěstí u maturity i v naší soutěži.
      /togaf/

      Vymazat
  11. Jsem v důchodu, ale nějak se mi času zase nedostává, ale knihu si neodpustím, začala jsem číst vyhranou knihu: Tý potvoře to neodpustím, mám nachystanou knihu: Co mě naučil tučňák a od Taylora Lež. To jsou knihy, které jsem vyhrála, ale občas si odskočím i do knihovny. Asi to všechno v březnu nezvládnu, byla jsem na operaci se šedým zákalem, za týden jdu s druhým okem, tak musím zpomalit a ještě mi do toho vleze zahrádka a dej bože, snad i houby. No když to nezvládnu v březnu, je tu ještě duben, trochu zpomalím

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Problémy s očima jsou pro čtenáře zvlášť nepříjemné. Jestli jste ještě nezkusila audioknihy, tak je vřele doporučuji. Já jsem jejich kouzlu podlehla. Hodně štěstí s operací. A v naší soutěži také.
      /togaf/

      Vymazat
  12. Určitě chci dočíst celé Měsíční kroniky, co pak ale dál? Kdyby to vyšlo tak Copatou mámu :D :D, když ne, tak asi začnu sérii Skleněný trůn.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Se Skleněným trůnem držím palce - hodně zklamal mě i togaf. Samozřejmě Copatá máma je ale výborná volba ;-)
      /hous.enka/

      Vymazat
  13. Zrovna dočítám Napůl ztraceného, po něm se chystám na Deník sráče, dále to vidím na Lásku v prachu hvězd a pokud budu stíhat, pustím se do knihy Oranžová je nová černá. Březen je prostě nabitý :)

    OdpovědětVymazat
  14. Především to budou pohádkové knížky, protože se snažíme dodržovat večerní čtení pohádek. A pak bude záležet na momentální náladě. Ale s největší pravděpodobností to budou knihy od Erik Axl Sund.
    Petra Víchová

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Držíme palce, ať vydržíte při čtení pohádek až do konce každé z nich. A taky držíme palce v naší soutěži :)
      /hous.enka/

      Vymazat

Popular Posts

Zdroj obrázků a fotek

Veškeré obrázky a fotografie na tomto blogu jsou buď naše vlastní, nebo z následujících zdrojů: www.pixabay.com, www.cbdb.cz