Vyhlášení vítěze soutěže: březen - měsíc čtenářů

9:00


Přejeme vám krásné úterní ráno! Pro jednoho (vlastně pro jednu) z vás bude dnešní den ještě o trochu krásnější, protože se může těšit na knížku Copatá máma. Ale napřed vás budeme ještě trochu napínat.
   Nejdřív vám všem chceme poděkovat za vaši účast v soutěži, protože nás (velmi mile) překvapilo, s jakým ohlasem se u vás soutěž setkala.
   Celkem se nám sešlo pod článkem neuvěřitelných dvanáct odpovědí na otázku, jaké jsou vaše čtenářské plány na březen. Byly jste skvělé a obohatily jste nás zajímavými tipy na další čtení. Z vašich příspěvků přímo volalo jaro, zahrádkaření a večerní čtení dětem. Děkujeme.
    Ze všech dvanácti došlých odpovědí, které jsme pečlivě vytiskly a zamíchaly (viz foto vpravo nahoře) jsme vylosovaly šťastnou majitelku knížku Copatá máma od spisovatelky Barbory Bečvářové.
    A ke komu že knížka poputuje? Poprosím slavnostní fanfáru:
    Výherkyní v naší druhé (první na našem blogu) se stává komentář slečny/paní, která v březnu plánuje dočíst Svět řeky od PJ Farmera. Prosíme, abyste se nám do sedmi dnů ozvala na náš mail mementolibri2017@gmail.com.

     Vy ostatní nebuďte smutní. Hned začátkem dubna pro vás máme novou soutěž, která poběží tentokrát na naší facebookovské stránce. A koncem dubna bychom si s vámi zase chtěly zasoutěžit tady na blogu o nějakou pěknou knížku. Pravidelně nás čtěte, ať vám nic neunikne. Máte se totiž na co těšit.
 

You Might Also Like

0 Comments

Popular Posts

Zdroj obrázků a fotek

Veškeré obrázky a fotografie na tomto blogu jsou buď naše vlastní, nebo z následujících zdrojů: www.pixabay.com, www.cbdb.cz