Výsledky soutěže o Dubánky

12:00

Mezinárodní den dětí s sebou přináší i výsledky naší soutěže o dvě knihy o Dubáncích. Tak vás nebudeme dlouho napínat a podíváme se, kdo balíček knih vyhrál.
 
 

 
 
Soutěž byla určena pro uživatele Facebooku, protože jsme chtěli, abyste nám nechali na naší stránce komentář s knihou, kterou jste jako děti milovaly.
Nakonec se nám to ale trochu zvrhlo a několik soutěžících odpovědělo i na blogu pod soutěžní příspěvek. Tyto odpovědi (kromě těch, které nám na sebe nenechali kontakt) jsme tedy do losování také zařadily. Zúčastnilo se vás nakonec 18. Dvanáct odpovědí bylo na Facebooku, šest tady na blogu (plus tři anonymové, které jsme z losování vyřadily).
 
 
 
 
 
 
Moc děkujeme a rády bychom balíčky odeslaly vám všem. Což ale nejde, protože tolik Dubánků nemáme. Každému z vás jsme přiřadily číslo, ze kterých jsme potom losovaly výherce.
 
A tady to je:
Pod číslem šestnáct se skrývá uživatel L. P., kterému jsme právě teď poslaly zprávu na Facebook. Blahopřejeme!
 
Pokud jde o další cenu, tak tu jsme vám slíbily při účasti více jak dvaceti soutěžících. tentokrát to nedopadlo. Ale nevěště hlavy, opravdu VELMI brzy se tu objeví soutěž nová a budeme soutěžit o další krásnou knížku. Knížku, kterou si chceme všichni přečíst a někteří z nás ji už i četli. Další informace hledejte na našem blogu v průběhu následujícího týdne.

You Might Also Like

0 Comments

Popular Posts

Zdroj obrázků a fotek

Veškeré obrázky a fotografie na tomto blogu jsou buď naše vlastní, nebo z následujících zdrojů: www.pixabay.com, www.cbdb.cz