Vyhlášení vítězů naší valentýnské soutěže

7:00

Je čtvrtek po svátku svatého Valentýna a my už známe výherce naší únorové soutěže. Pokud je chcete znát taky a zjistit, jestli to nááááhodou nejste zrovna vy, pojďte rychle číst dál!



Pokračovat ve čtení


Sešlo se nám nakonec celkem dvanáct odpovědních mailů. Správně jste vydedukovali, že do tajenky se nám schoval román Horrorstör!


Nakonec se ukázalo, že musíte použít i trochu své fantazie, protože se nám jedna hádanka malinko posunula. O to víc si vašich správných odpovědí ceníme.
Správně odpovědělo všech dvanáct soutěžících a díky generátoru náhodných čísel víme, že vyhrála odpověď číslo:

Jako v pořadí třetí nám přišel mail z adresy au....a@gmail.com. Blahopřejeme, vyhráváte hlavní cenu, kterou je román Horrorstör. Doufáme, že se při čtení budete bát stejně, jako jsme se u něj bály my dvě.
Druhou cenu (které ošklivě říkáme cena útěchy) poputuje autorovi nejmilejší odpovědi na naši otázku, jaké naše články čtete nejraději. Ano, je to trochu sebestředné, ale vaše odpovědi nám udělaly takovou radost, že cítíme, že tahle cena by měla jít právě k vám. A tak blahopřejeme Ma...erka@gmail.com! Posíláme vám balíček valentýnských maličkostí a doufáme, že vám udělají radost.
A pokud byste chtěli vědět, proč zrovna tenhle komentář vyhrál tuhle zvláštní cenu, musíme vám ho sem zkopírovat:
"Těžká otázka co u vás čtu a proč :-) 
Čtu vás celé, mám ráda recenze a čtenářské výzvy, většinou mě nabíjíte inspirací co číst. 
Ale hlavně holky zbožňuju váš smysl pro humor, bez toho bych vás určitě nečetla, jen tak dál. :-D :-D "
Děkujeme
A děkujeme vám všem, kteří s námi luštili, odhodlali se k psaní mailu a nejvíc děkujeme za ty milé komentáře. Po roce psaní blogu cítíme nějakou psací krizi, ale díky všem těm milým slovům máme zase chuť psát dál.

PS: Togaf by chtěla poděkovat všem (ehm té jedné milé osobě), kteří v komentářích zmínili její krásnou a úžasnou kočku. Od teď se můžete těšit na mnohem více fotek s touto modelkou. Pozorný čtenář si jistě všiml fotografie ve včerejším článku.

You Might Also Like

0 Comments

Popular Posts

Zdroj obrázků a fotek

Veškeré obrázky a fotografie na tomto blogu jsou buď naše vlastní, nebo z následujících zdrojů: www.pixabay.com, www.cbdb.cz