10. hádanka

8:00

Tak dnes naposled.... Čeká nás poslední hádanka. Bude se nám trochu po tom soutěžení stýskat. Asi zase brzy nějakou soutěž vyhlásíme. Tak nás nezapomeňte sledovat tady na blogu a občas radši zkontrolujte i náš profil na facebooku.


Pokračovat ve čtení





Dnes hádáme příjmení hrdinky (s českou koncovkou), která nezná své rodiče a skončila v sirotčinci. Její život nabere nový směr, když se přestěhuje do domácnosti sira Rochestra. Tak už máte jasno?
Teď už byste měli vědět, co za knížku se schovává v tajence. Pokud jste název knížky vyluštili, pošlete nám svůj soutěžní tip (spolu se svou přezdívkou). Pokud se chcete zúčastnit i losování o nějakou drobnější knižní výhru, připište ke své odpovědi i krátkou zprávou, do které nám napište, jaké naše články čtete nejraději a proč, na naši mailovou adresu: mementolibri2017@gmail.com.
Čas máte až do půlnoci 14. února. V pátek 16. února vylosujeme generátorem náhodných čísel výherce knížky, kterou jsme ukryly do tajenky. Druhou výhru pošleme tomu, kdo nám napíše nejoriginálnější odpověď na otázku. Držíme vám palce.



You Might Also Like

0 Comments

Popular Posts

Zdroj obrázků a fotek

Veškeré obrázky a fotografie na tomto blogu jsou buď naše vlastní, nebo z následujících zdrojů: www.pixabay.com, www.cbdb.cz