Letní soutěž o Krtníka

8:13

Prázdniny jsou v plném proudu a je nejvyšší čas dovyřešit své zásoby čtení na léto. Máme pro vás takový tip: knihu Krtník od Terezy Ščerpové.




Krtníci se nerodí, ale objevují. Neumírají, ale mizí.
Krtník žije v horách, kde zpívá liškám a vodopádu a povídá si s kameny. Žije tady a teď, nic mu neschází. Než potká Medvěda z města, který mu svými barvitými historkami o velkém světě zamotá hlavu. Medvěd vozí Krtníkovi knížky, povídají si spolu a brzy se spřátelí. Jenže pak si nový přítel klidně zmizí a Krtník poprvé v životě něco postrádá.
Tehdy do hor přichází Zaškvara — prapodivná, ošklivá bytost se dvěma tlamami. Naslibuje smutnému Krtníkovi, že ho vezme do města za Medvědem. Ovšem jedině tehdy, když bude něco zajímavého umět. Pořádně. Nejlépe ze všech. Ve snaze stát se někým jiným (aby ho měl Medvěd rád) dělá Krtník všechno, co si Zaškvara zamane. A postupně tak ztrácí sám sebe…
(zdroj: anotace nakladatelství Host)
 
My vám dnes Krtníka nabízíme v naší červencové letní soutěži. Jediné, co pro výhru musíte udělat, je odpovědět nám na facebookové stránce našeho blogu do příspěvku o téhle soutěži na otázku JAKÁ KNIHA SE VÁM VYBAVÍ POD POJMEM "LETNÍ KNIHA"?
Žádné další podmínky nemáme - nemusíte nás nikde sledovat ani lajkovat. Na druhou stranu vám to nezakazujeme a za sledování budeme samozřejmě (moc) rády.
 
 
Soutěž probíhá do 31. července a hned 1. srpna vylosujeme výherce. Losování bude probíhat tak, že každý komentář dostane svoje číslo a my výherce vybereme pomocí online generátoru náhodných čísel. Následně výherce prostřednictvím facebookové zprávy kontaktujeme.
Držíme vám palce!

You Might Also Like

0 Comments

Popular Posts

Zdroj obrázků a fotek

Veškeré obrázky a fotografie na tomto blogu jsou buď naše vlastní, nebo z následujících zdrojů: www.pixabay.com, www.cbdb.cz