Malá pražská letní soutěž o knihu

13:17


Máme pro vás soutěž! O knihy!! A nejen o ně!!!






 


Neustále si stěžujeme na vedro, tak jsme se rozhodly s tím něco udělat. Ano, mohly jsme si dát tu výbornou zmrzlinu kousek od knihy. Taky jsme se mohly jít vykoupat na Lhotku nebo na Hostivař. ale plavky nejsou naším oblíbeným kouskem šatníku a zmrzlinu si dáme tak jako tak, takže jsme našly jiné řešení. Vyhlásíme pro vás soutěž.
 
A protože všude jinde kromě Prahy se horka dají přežít, je tahle soutěž určena zejména Pražákům a těm, kteří se chystají do Prahy zavítat na výlet. Podmínkou výhry je totiž osobní předání v Praze někde ve stínu se sklenicí něčeho studeného.
Jak budeme soutěžit?
Už jste asi pochopili, že v téhle soutěži je naším cílem se ochladit. Proto se soutěže může zúčastnit každý, kdo nám na náš mail (mementolibri2017@gmail.com) pošle svůj návod na zaručené zchlazení. To, jak to pojmete, necháme na vás, ale ušetřete nás studených sprch, děkujeme.

Kdo to celé vyhraje?
Z došlých příspěvků pak zcela subjektivně vybereme autora nejoriginálnějšího nápadu, který vyhraje hromádku knih, jež vám budeme postupně odhalovat na našem facebookovém profilu. Navíc s vítězem zajdeme na vychlazené pivo/ledové latté/studenou Kofolu.
Autorovi druhého nejlepšího nápadu zašleme poštou knížku a drobné knižní dárky, aby žárem letošního léta netrpěli ani lidé na periferiích.
Výběr těch nejlepších nápadů pak sepíšeme do speciálního článku, na který se budete moct těšit ve druhé polovině srpna.


Do kdy nám můžete psát zprávy?
Soutěžíme do 25. srpna. Následující den vyhlásíme výsledky a s vítězi se individuálně dohodneme na dalším postupu.

You Might Also Like

0 Comments

Popular Posts

Zdroj obrázků a fotek

Veškeré obrázky a fotografie na tomto blogu jsou buď naše vlastní, nebo z následujících zdrojů: www.pixabay.com, www.cbdb.cz