Pojďte s námi číst aneb nový projekt Memento Libri Naživo!

10:00

Vymyslely jsme pro vás (a pro nás) zbrusu nový projekt, o kterém vám právě dnes přinášíme bližší informace!



Možná jste si všimli, že hned mezi první rubriky, kterým jsme se na našem blogu věnovaly, byla i rubrika Čtenářský klub. Funguje to na tom principu, že za určité období (zpravidla jednou za měsíc) vybere určitá skupina lidí jednu knihu, kterou následně přečtou. Každý zvlášť si ji přečte. I když můžete číst i spolu, proč ne. Principem ale je, že následně se o knize napíše článek nebo se vyvolá o knize vášnivá debata.
Bohužel musím přiznat, že náš blogový čtenářský klub tak nějak vyšuměl. Rozhodly jsme se ho tedy přerušit a na nějakou dobu jsme ho poslaly k ledu. Kde pěkně zamrzl a právě teď dospěl do stádia, kdy bychom vám ho chtěly naservírovat s plnou parádou.
 
Ale tentokrát trochu jinak. Chtěly bychom se s vámi (ano, právě s vámi!) naživo sejít a o knize, kterou si předem odhlasujeme, si popovídat. A kde že se k diskusi sejdeme? To je vlastně naše překvapení. Můžeme vám ale napovědět, že knížky jsme vybíraly tak, abychom k nim mohly vybrat odpovídající místo a že dané místo bude najisto v Praze. Navíc podle nabídky titulů níže vidíte, že to může být hodně zajímavá akce.
A právě dnešním dnem spouštíme anketu, kterou najdete ve sloupci napravo, kde si můžete vybrat, jakou knížku byste si s námi chtěli přečíst. Do prvního kola jsme zvolily těchto pět knížek, ze kterých můžete vybírat:

Titul vybíráme do konce července a v průběhu srpna v podobné anketě zvolíme termín našeho setkání. Těšíme se na vás a doufáme, že nás v tom nenecháte samotné :-)

PS: zdroj červeného loga

You Might Also Like

0 Comments

Popular Posts

Zdroj obrázků a fotek

Veškeré obrázky a fotografie na tomto blogu jsou buď naše vlastní, nebo z následujících zdrojů: www.pixabay.com, www.cbdb.cz