Malá pražská letní soutěž - VÝHERCE

9:18

Naše letní soutěž skončila. Chvíli jsme se bály, že budeme knihy do výhry muset věnovat knihobudce. Ale vše dobře dopadlo a velkou knižní výhru si převezme naše čtenářka J. M. Za vtipnou reakci na náš článek a dobrou radou na vedro. 


"Po zjištění, že se snažíte ochladit pečením, mi svědomí nedovolilo dále váhat a rozhodla jsem se vám poradit něco lepšího.
 Ke zchlazení je dobrá nějaká mrazivá kniha (jak příběhem tak prostředím), třeba Terror, kterým jsem se chladila loni. Ale moje tradiční zchlazovací taktika je pustit si Fargo, kochat se tou krásnou zasněženou krajinou a snít o co nejrychlejším odchodu léta. A samozřejmě nesmím zapomenout na vychlazený meloun a ledový koktejl. Tahle kombinace je jediná možnost jak přežít léto, které převážně trávím v neklimatizovaném kanclu."

Togaf navíc ocenila možná neplánovaný odkaz na Cimrmany, kteří se naopak v arktických teplotách snaží zahřát myšlenkami na oheň.



Doufejme, že si na radu naší výherkyně vzpomeneme za rok. Pokud se nesplní naše vroucí přání a příští rok bude léto trochu (asi tak o deset stupňů Celsia) chladnější. 



You Might Also Like

0 Comments

Popular Posts

Zdroj obrázků a fotek

Veškeré obrázky a fotografie na tomto blogu jsou buď naše vlastní, nebo z následujících zdrojů: www.pixabay.com, www.cbdb.cz